Οίκος Νυφικών - Ρία Αμάλθεια

Ρία Αμάλθεια

by VENETTI

Ο οίκος νυφικών Ρία Αμάλθεια από το 2003 έως σήμερα αποτελεί στο χώρο του νυφικού εγγύηση ποιότητας. Η εμπειρία, η εμμονή στην λεπτομέρεια και η συνεχής αναζήτηση, μας οδήγησαν στη συνεργασία με κουρφαίους σχεδιαστές στο χώρο του νυφικού.

Επισκεφτείτε μας στον καινούριο μας χώρο Φωτήλα 6, στο κέντρο της Καβάλας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το νυφικό που θα σας κάνει την πρωταγωνίστρια της ημέρας μέσα από μια ενδιαφέρουσα συλλογή διάσημων σχεδιαστών όπως του αγαπημένου wedding planner και σχεδιαστή των celebrities David Tutera, της διάσημης ελληνοαυστραλέζας Sophia Tolli, του βασιλιά της μόδας Pierre Gardin και της Nicole.

Η άψογη εφαρμογή των νυφικών, που γίνεται με την μέθοδο moulage, τα πρωτότυπα αξεσουάρ, η μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητες μπομπονιέρες, προσκλητήρια και στέφανα θα ολοκληρώσουν το concept του γάμου σας. Η συνεργασίας μας, με επαγγελματίες του χώρου σε ότι αφορά τη διοργάνωση της ομορφότερης ημέρας του γάμου σας, θα σας εξασφαλίσει τη σιγουριά για την μοναδικότητα του δικού σας παραμυθένιου γάμου.

Φιλικά
Λαδάκη Μαρία

Βρείτε μας στο χάρτη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Φωτήλα 6
Τ.Κ.: 65302, Καβάλα
Τηλέφωνο: 2510839888
Email: info@riaamalthia.gr